Salam. Bismillah pembuka kata.

yg ternyata...LadyD dan Haniaiman adalah org yang sama. Bagi mereka yg kenal tuanpunya blog ni taulah diorg nama2 gue kat Fb takpun kat IG.. eh, lari topik pulak dah. ok. continue citer. ntah nape ntah masa tu jeless je kat haku nak bukak cik lappy ijau tu. dahlah rumah cat dinding kaler ijau, benda2 dalam rumah pun overall byk yang ijau. sampai ke cik lappy pon kaler yg sama. kalau boleh ikan dlm akorium pon nak yg ijau. ada meh?..

hokey2..sambung lagi citer.  citer raya tak sempat nak sambung sebab nyibuk je manjang ngan aktiviti sana sini. keje satu hal…yg tak berkaitan keje pun satu hal. ni je yg sempat dok buboh kat blog yg dah sbulan tak berhapdet. kawan2 yg follow2 kat IG dapat le nengok haku yg sll update photos kat situ..thx kawan2 semua. huhu..

pics baby tak sengaja nak snap ni haku ambik masa baby ni baru umurnya 7hari. kawan baik bersalin le katakan…nak pulak si mummynya dapat baby pompuan, mana taknya haku terlebih eksaited nak menyenap. err..ayat apakah?

……………..dan maaf la, pics ni tak sempat nak edit pape, even nak buh trademark sendiri pon tak sempat……

BABY CLARA CHUNG….

sekian.

LadyDinImages

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

6 responses »

  1. telorpower says:

    tahniah pada makbapak si baby tu

  2. Dr Singa says:

    very the tembam!! berapa kilo ?

  3. tasekM says:

    tembam sungguh….

  4. nurr says:

    cutenya kak.. lama xshoot newborn baby 🙂

  5. syakirah says:

    pp dia grrrrrrr sungguh!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s