salam. Bismillah pembuka kata.

yeay! entry pertama di bulan raya.  maaflah banyak2, memang tak sempat nak update pape. alasan betulbukan sebab cuti beraya sakan, tapi cuti raya singkat sangat, 3 hari mana cukup. ulang alik sana sini dengan campur tolak tol kat highway lagi…grr, memang tak cukup. raya ke 4 naik keje dah. bosan. orang sedap2 p beraya makan2 open house raya, aku dok ngadap keje yang tak pernah habis. sabar je la wahai hati. raya memanglah raya, tapi yang terlebih raya bila anak2 terover raya. hisk, makan jangan cakap la, ikut sedap mulut menganga, bila sampai perut yg merasa…nah rasakan. mana taknya, makanan yg sedap2 jarang jumpa di hari biasa…terkena musim raya, yg sedap2 belaka disapu semuanya…huwaaaaa…sakit perut bila yg empunya blog tak tahan rempah ratusnya. sabar jelah wahai perut.

apapun salam raya dan maaf zahir batin buat semuanya…yg mana menjengah seperti kebiasaannnya, yg terjengah dan yg sekilas lalu tu pun terima kasih jugak….errr..jemputlah datang beraya!..ahaks..

Instagram..

aku banyak upload kat sini je. mana yang ada instagram tu boleh la kita follow2 yek.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: beraya dengan kekanda nik mmg best dapat snap moment2 raya. tapi yg tak best bila muka sendiri takde sebab depa tak tau cemana nak guna. haishhhh…

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

10 responses »

  1. Nizam.Ariff says:

    selamat hari raya, maaf zahir batin…

    ketupat tu nampak kecik je..
    memang dibuat kecik2 kut…

  2. Dr Singa says:

    meh folo – memfolo kat IG

    kita : drizatt

  3. mizztina says:

    semua cntik gmbr tu.. jeles tau.. kite xpandai snap pict gitu.. ada dslr, jual sbb give up..hahaha

  4. kerja memang tak akan pernah habis..

    huhu.. selamat ari raya kak.. =)

  5. tasekM says:

    ish… kenapa la tak snap gambar ketupat tu hari eh…?

    selamat hr raya beb..

    .

  6. eda_ej says:

    huhu.. ketupan n rendang tu mmg buat rase macam baru 1 syawal.. mane nak carik nih.. lapoooo.. =D

  7. nurr says:

    salam hari raya kak.
    makanan tu buat rasa nak berhari raya lagi he.

    hehe kalau ada gambar kita pun kak mesti oof je. diorang tak reti nak fokus 🙂

  8. syakirah says:

    haha. sungguh! mengalami masalah yg sama. kalau ada pon muka, mesti gmba senget benget tak pun kelam -,-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s