salam. Bismillah pembuka kata.

lagi free gift dari kengkawan yang melancong. bukan melencong. suka hati diorang.

depa tu duit dah terlebih2 kot dapat melancong bagai. alahaiii, gigit jari haku. tumpang tengok gambo je lah.

 

gift yang kecik je saiznya ni dari Australia ekceli.  ntah menatang apa ntah, haku pon tak sure.

errr…korang rasa apa yek?

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

moralnya: hargai bukan saja yg ter’ada’ di depan mata. kengkadang kita selalu je terlepas pandang benda yang remeh temeh apatah lagi untuk hargai perkara seumpama tu. mana tau apa yg kita hargai tu buatkan ‘orang itu’ senang hati nak kasik lagi. hamboiiii…

p/s: sebab entry ni kena hari ahad, maka pendek2 je lah ayatnya. selalu pun sama..’pengacau’ banyak.

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

7 responses »

  1. doc says:

    its the thot that counts

    🙂

  2. eda_ej says:

    untung le dpt pegi astolia.. kite naik kapal terbang pon tak penah.. huhuhu..

  3. wah.. bestlah kak.. dapat cenderahati..

    Salam Ramadan kak ladyD.. [^__^]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s