salam. Bismillah pembuka kata.

Rasanya ni entry pertama setelah seminggu berpuasa.  bukan tak larat nak hapdet hokey!..cuma

MEMANG tak larat online memalam after work..mengaku dah kat ayat tu. hewhew…

yang selalu LARAT tu ye kengkawan semua, tahniah sebab selalu ada saja entry terbaru yang haku dapat kongsi dgn u alls.

entry kali ni dan maybe seterusnya juz nak share bout beberapa penangan keychain yg haku dapat dr kengkawan yg rajin melancong.  melencong kot.  dari diri sendiri entah bila, dalam mimpi pon nasib2 ler…

1st pics souvenir ni ekceli dari HongKong…cute dak? tak dapat p, dapat keychain dari sana jadik ler.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

moralnya:  senyum bukan hanya pada masa hati gembira, kekadang senyum tu just nak sembunyikan apa yang tak terdaya hati meluahkan apa yang dirasa…tetiba je kan ayat ni. apa kesss?

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

7 responses »

  1. doc says:

    Little Miss Sunshine yang comel tu!!!!!

  2. nizam.ariff says:

    dah lain sikit skin blog ni eh… sempoi..

  3. nurr says:

    Rasanya theme baru blog ni kan kak..salam ramadhan juga kak. puasa pun mesti mau senyum hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s