salam. Bismillah pembuka kata.

incik suami geleng2 kepala lepas haku show pics ni kat dia.

tak taulah dia pikir apa.  ntah2 dia dok pikir cemana aku snap pics ni kot. ke dia dok judge yg pics ni tersangatlah hampeh. grrr….takpun, peten pics ni lebihkurang je ngan si tukang snap…

eh…

 

 

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

mode jumaat harini:  bermalas-malasan lagi..esok jangan harap lah bila dah keje start sabtu..

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

9 responses »

  1. telorpower says:

    bokeh….hehehe lawa dan ini lens potrait ker?

  2. eda_ej says:

    untung la paten tukang snap keding cam tu.. kalo dapat cam kayu balak jenoh.. hehhehe..

  3. afzan says:

    geleng tanda setuju tu

  4. Nizam.Ariff says:

    buat kayu api…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s