salam. Bismillah pembuka kata.

heeee…..ekceli kan…semalam my birthday. mrB dan anak2 sedarenya berpakat bagai nak buat surprise sempena 15 Jun tu. eh..Fathers day jugak ek?…kot la kan.

wishes kat Fb yg banyak2 tu dah dibalas dah dgn seringkasnya. thx kawan2 Fb ye..

kami together2 makan2 mentekadarah..nasib baik tak balik merangkak sampai tak sedar yg kedai tu pun dah mula nak buat 5s. terukkan kami?..tetiba.. ok wat, dah bayar awal2 before makan.  kenyang perut, suka hati. sukahati sebab dapat makan free…weeeee….

biasalah kan i ni kalau tak angkut kanda i ni mmg bukan LadyD lah..hasilnya mmg seteruk2nya sbb tak prepare apa. snap baby mmg haku angkat tgn free je..SURRENDER!!!!!!

tak terjangka gue ekspresi cenggini.ko ada?

 

 

 

ni ala2 jeling miang nih..

 

thx buat mak baby NurFathia Sofea sebab bagi pinjam free snap dak mata bolat tu. dah pangkat nenek haku rupanya. adehhh….

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

4 responses »

  1. nurr says:

    happy belated birthday kak..smg sts dirahmati bersama keluarga 😀

  2. tasekM says:

    happy belated birthday bebeh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s