salam.Bismillah pembuka kata.

bertaman2 bagai hati saya…..weee, curi2 snap pokok bunga yg tak harum apatahlagi wangi..berduri apatahlagi condong berdiri..ermm…carik cahaya matahari le tu.

sekali lagi, laman mak saya jadik mangsa lokasi. tanpa izinnya, sesuka hatiku je kan…

spesies: Euphorbia millii

common name: crown of thorns patutla pun

tanpa saya nak detailkan segalanya….hanya photo yg tak seberapa ni dpt menceritakan segalanya. kot la kan. dari yg sekecil kuncup sampailah sekembang bunganya yg cantik tu.

Alhamdulillah…syukur, kerana kita semua masih lagi mampu menghayati segala ciptaan Yg maha Esa.

Amin.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: buat blog foto tas…haku share post yg sama spesis dengan kamu.thx beb..

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

8 responses »

  1. Nizam.Ariff says:

    batangnya bergetah kan?
    aku takut alergik je kalau kena getah tu…

  2. tasekM says:

    aku suka sangat bunga ni beb…

    🙂

  3. eda_ej says:

    ingat ape la yang kembang kuncup.. rupenye2 munge..

    mak kite pon ade pokok bunge ni.. =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s