salam. Bismillah pembuka kata.

katanya….

“sesaat kau datang’.

kata dia….

“bawa aku pergi..pacu laju2, lari dari realiti’

kata aku…

menggagau bila ia hilang….macam mimpi di siang hari. sempat check buku merah, takut2 dah tamat tempoh…erkk…semacam je ayat

 

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s:kalau tau sakitnya cinta, tunggu je ia dtg sendiri dgn rela…cinta kepadaNya, itulah yg agung dan kekal selamanya. aminnnn

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

9 responses »

  1. Nizam.Ariff says:

    keh-keh-keh…
    ayattttt.. masyuk giler dengan kaler pink tu…
    aku masih belum sanggup lagi tulis ayat-ayat sebegitu dalam cerpen atau buku aku, walau pernah dicabar oleh orang. Aku ada cuba tapi aku gagal…. hahaha

  2. tasekM says:

    buku merah tu maksudnya passport, kan..?

  3. nurr says:

    key chain ke tu kak? pink lagi 🙂

  4. afzan says:

    tone yang menarik 🙂

  5. eda_ej says:

    huhuhu.. eda ade buku merah yang check perot tu je.. hehhehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s