salam. Bismillah pembuka kata.

pemilik bas mini ni sedang buzy memulakan persekolahan yg pertama dlm hidupnya. ni sebahagian aje, yg lain2 tu penuh sebakul sampai tak muat2 bakul tu. siap berpesan lagi next time kalau free, pemilik bus mini ni nak continue balik hobi meng’koleksi’ permainan yg seumpama ni. grrr..ikut minat sapelah ni?adoooiii…

 

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: entry pendek je mcm sll, sebab empunya blog dilanda demam panas yg melampau…doakan kesihatan saya ye. aminnn….

 

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

10 responses »

  1. nurr says:

    get well soon…

  2. tasekM says:

    aku ingat nk ambik gambar mainan anak aku gak la… nk tiru ko beb..

    hehe.

    .

  3. semoga cepat sembuh kak.. ^^,

  4. afzan says:

    rajin-rajin makan ubat 🙂

  5. masih panas lagi?

    dah lama tak naik bas sekolah. nampak nau dah tua. hikksss

  6. Hani Aiman says:

    dah kurang dah kak LadyD kamu ni.
    huhu..kdg2 naik menatang ni best kan..skali2 baik kamu rasa KTS..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s