salam. Bismillah pembuka kata.

emo saya kali ni baik2 je. 

seminggu saya lenyapkan diri dr bertenet, akhirnya saya kembali dgn cerita dr imbasan lensa.  dan buat kali ke 3nya saya kembali ke sini…bukan mencari sesuatu yang ditinggalkan…cuma bezanya kali ini, masa indah saya ditemani oleh ahli keluarga yang selalu bertahta di hati ini.  ditambah dengan kehadiran 2 adik angkat, memeriahkan lagi suasana….errr..semacam hariraya pulak.  perancangan awal memudahkan segala urusan.  berbunga hati saya bila mereka semua nampaknya gembira dan berpuashati..dan deruan ombak kali ini menambah kerinduan buat saya untuk kembali ke sini lagi lain kali.

lensa saya berusaha mengabadikan beberapa pics yg akan saya kongsikan bersama sahabat2 yg mem’follow’ saya.  dengan edit yg paling minima, saya upload jugak di sini atas permintaan adik2 kesayangan saya…semoga adik2 kak long sekalian berpuashati dengan rancangan kak long merealisasikan our family gathering tersebut..

seperti biasa,.cerita saya lebih kepada image2 dari lensa  nikon saya. terima kasih bagi yg sudi singgah dah men’scroll down’ pics di sini.

yezzzzaaaa…

beralamat di 45, Jalan Pantai

snap2 n candid2 by my lense…layannnn…………

satu2nya adik lelaki kesayangan saya..dah memang satu je pun

mak dan adik angkat saya..

wajah2 adik2 saya

si manis tudung oren..juga adik angkat saya.

candid lagi..sori guys..no komen on this..tapi saya suka pics ni.

anak sahabat baik saya..thx sahabat join my family..hope u enjoy.

pics kanan..mak dan pengusaha chalet tersebut..fuuuhh, jelita kan kakak pepel tu..

isteri sahabat saya dan anak beliau….Qaira Qistina..

dan…………

terima kasih ke atas seluruh ahli keluarga dan juga sahabat saya.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: ..perasaan bukan untuk dibeli…tapi untuk dirasa…

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

4 responses »

  1. perghhhh… akakk.. bestnya…

    bercuti bersama keluarga adalah saat-saat yang paling indah.. =)

  2. nurr says:

    jelas terpancar kebahagiaan di wajah semua ^^. moga keceriaan sentiasa mengiringi d tahun 2012 ini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s