salam. Bismillah pembuka kata.

kembali lagi. ala tak kemana pun. tak update blog tak bermakna lupa nak jengah..huhu…

ok.ok…entry kali ni lebih kepada pics je..images yang sempat LadyD snap atas permintaan my Hani. anak dara LadyD memang penggemar makanan ala2 western, berbanding dgn mamanya ni..sebut je ‘pizza’…errkkkk…nak buat cemana Hani nak sgt mkn pizza tu..layankan jelah.

 

 

 

 

 

Hani Nadhirah saya

Aiman Haziq pun saya punya

 

 

apa yg penting…sekejapan bersama yg tersayang, amatlah bermakna…

(sekejapan?..semacam je…)

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: pendek je entry ni kan…ada hal sikit..soon kembali ngan entry kemana LadyD p jalan2..hohoho…

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

2 responses »

  1. nurr says:

    pizza yg dalam iklan tu kan? sama dgn hani, suka pizza šŸ™‚

  2. Hani Aiman says:

    weee…suka pizza, leh lah kamcing ngan hani..mama hani je yg tak suka westearn..rugi kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s