salam. Bismillah pembuka kata.

(koleksi pics dari blog lama yg dah lupus.)

dulu.

selalu berangankan yang pelik2. walaupun hakikatnya susah nak digapai impian macam tu. sekurang2nya angan2 mat jenin tu sikit sebanyak membantu minda ni terus berusaha ke arahnya. tu dulu2 punya cerita lah. bagi laluan pada dik Mimi atas kejayaan pertama beliau..sila usaha lebih gigih. impian seumpama ini tak mungkin dapat kakak kesayangan kamu ni capai…sila belanja makan nanti..ekekeke..

 

sekarang.

tak lagi terus bermimpi nak realisasikan ‘impian’ seumpama itu. kenapa? entah..impian beralih arah ikut masa dan keadaan. bukan cinta yg beralih arah mcm lagu Aishah ok..dulu lain sekarang dah lain. cuma adakalanya kita terpaksa korbankan impian tu dari terus menjadi reality. pengorbanan itu perlu untuk mencapai sesuatu. errrkk…memang perit dan berat payah. adehh…

 

persoalannya?

impian yg mana satu cik puan LadyD?…rahsia hati, sendiri yang tahu. jgn pertikaikan perasaan di hati sendiri.

Hindari erosi dari fatamorgana, hadapi REALITY dan BUKAN FANTASI.

 

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: saya bukan peminat cheese dan mayonis..sila jgn ajak saya mkn pizza..boleh?

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

3 responses »

  1. tasekM says:

    ai nk ajak yu mkn karipap.
    nak tak..?

    🙂

    .

  2. LadyD says:

    nak.nak..yg pusar2 tu..i teringin la nak makan..

  3. hahaha. pizza lah yan best kak.. menyelerakan sungguh lah.. hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s