salam. Bismillah pembuka kata.

rasanya jarang2 LadyD letak entry pasal makanan. tapi disebabkan images by LadyD, so any pics yg LadyD snap, dengan ikhlasnya diupload dan diharap dapat dikongsi bersama..fuuuhh…berbalik pasal makanan..pics ni LadyD snap masa visit my sister in law…tertarik dgn colournya yg ala2 pink tu, dengan tak mintak izin terus je snap. peduli hape kan….huhu..anak saudara mrB study about chef dan catering, so sekali2 makan masakan dia yg jarang2 jumpa ni best jugak.

katanya…

pink tu kan cantik. biji sagu dimasak dan dicolour dgn pink. so, memang teruja dan nampak menyelerakan. yummy….disajikan pulak dengan susu cair pastu letak ais…adoiii…

rugilah, tak sempat nak tulis dlm buku resepi makanan. katanya, ianya adalah pengubahsuaian dari ‘sagu gula melaka’…alah, belasah jelah….


 

 

rezeki ada di mana-mana, yg datang tanpa diduga…syukur atas nikmatnya.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s; mrB tanya..mama boleh buat macam ni tak?

..errrr..gulpp…


Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

4 responses »

  1. perghh.. akak.. keliuh saya tengok makanan ni..
    sedapnya..

    akak sure boleh buat punya.. ^^,

  2. tasekM says:

    jawab je bulih beb.

    keh keh.

  3. LadyD says:

    hahahaa..sure bulih sayang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s