salam. Bismillah pembuka kata.

entry di awal pagi. pendek je. khusyuk membaca novel mereka berdua. satu persatu. minat. jangan kesah pasal LadyD. sebab?. LadyD selalu banyak masa terluang  di saat offday yang memanjang. semoga penulis muda seperti mereka ni, Liyana Zahim dan Hafimi Huzin akan terus berkarya dengan jayanya. amin…

Liyana Zahim…

“Betapa cinta itu perlu tatkala ada utusan rindu”

benar dik..LadyD akui.

dan kamu Hafimi Huzin…

benar kata-kata kamu

“naluri sememangnya jujur dalam mengadili firasat”

satu-satunya cinta mungkin susah dicari dalam sekebun bunga….adoiiiiI!!!!…buat semua penggemar novel, sila layari blog mereka utk mengetahui sinopsis novel tersebut…cari sendiri ye. terima kasih buat Liyana dan Mimi atas layanan kamu berdua..

dan sejujurnya, kamu berdua hebat!

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: minat membaca novel since study..sampai sekarang tabiat tu still ada. maintain..sampai almari buku semacam nak roboh coz terlalu sesak ngan novel..kesian..

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

6 responses »

  1. hafimi huzin says:

    wah kak liyana punye pown cantik sgt. suke yg ada mainan tu. hu2

  2. selalu berangan angan nak jadi penulis novel
    tapi selalu lebih berminat kepada malas daripada menaip..
    haishh..

  3. best!.. suka jugak baca novel.. rasa nak kena beli almari baru aje kat umah saya ni..

    tengah berangan.. kak lady baca novel saya pulak lepas ni..

    hahahaha.. ayat tak boleh blah betul.. =P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s