salam. Bismillah pembuka kata.

masih terasa bahang hariraya aidiladha. 2 hari bercuti di kampung mertua. anak2 seronok, mama dan abah pun tumpang gembira. cucu sedara ni pun tumpang gembira dapat snap guna nikon Ladyd. nak buat cemana, dah naik pangkat nenek daaa….nenek muda ok!.uiks..perasan!

takmau story panjang2…takde idea barangkali. ala..memang!. selalu sangat kehabisan idea.


secara tak sengaja tersnap. tak sempat nak tolong tutup mulut si kecil ni.

 

 

 


rasa2 ada serupa ngan kening Ziana Zain tak?

firman Allah S.W.T…”sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk sebaik-baiknya (dan kelengkapan sesuai dengan keadaannya)”

Surah At-Tin:ayat 4

syukur pada Allah yang menganugerahkan permata hati penyeri keluarga.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: LadyD paling tak expert nak snap pics baby…grrr…cuba terus berusaha.

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

4 responses »

  1. tasekM says:

    dh bersubang tu…
    pergh.

    .

  2. wah.. comel..
    saya pun tak reti nak amik pic bebudak kecik ni..

    selalu aje ada part yang hilang2.. huhuhu..

    haahlah.. kecik2 dah bersubang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s