salam. Bismillah pembuka kata.

Ahad kelmarin. Hutan Bandar, Jb.

suatu petang, anak2 merungut…asyik dok umah aje. request dari Hani nak p tempat yg santai2. err….mrB senyum je. geleng2 kepala sikit. hmm..taknak penat la tu..mama cuba pujuk, senyum leret lebih sikit. cair. yess…lampu hijau dah on..cepat je Hani dan Aiman masuk kereta.

destinasi tak dirancang..lepas lepak kejap mkn pisang goreng tepi jalan, mrB suggest p bawak mereka ke Hutan Bandar je..tapi tulah, sebab tak dirancang sepenuhnya, maka takdelah mandi manda buat mereka tu. jalan2 dan main2 kat playground yg ada je. selamat..melilau telinga Aiman bila dengar jeritan kanak2 main air kat area mandi manda tu…aiseyyyy..lenkali ye sayang. Aiman tak kesah.

 

hiburlah diri anda dari kesedihan kerana tidak ada sesuatu yang abadi, termasuk di dalamnya kesedihan anda.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

8 responses »

  1. ejai_ej says:

    mesti enjoy dapat jenjalan.. aiman punyer ‘peace’ stylo. huhuhu

  2. nurr kasih says:

    btl3. mesti seronok anak2 dapat outing kat luar he. pandai hani pose 🙂

  3. kakpah says:

    salam.
    pantai jb menggamit kenangan lama.
    Ceria sungguh anak-anak itu….

  4. seronok aje tengok gambar budak2 ni.. best.. best.. ^^,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s