salam. Bismillah pembuka kata.

Janji harus ditunaikan..nak tak nak, LadyD tunaikan hasrat si Hani ni..anak dara kesayangan LadyD. dari malam tadi, dia dah order breakfast untuk pagi ni..katanya nak mkn pizza mini, dan puff sosej..adoooiiii, mana nak canai tepung pizza Hani oiii…pelagi, search kat blog kakak2 yg bukak blog masakan, maka dptlah resepi simple dari kak Azlita..then, LadyD try jelah. thx akak, saya dah cuba resepi simple ni. yesss…hani suka, aiman pun suka..abis licin.

Hani suka katanya sgt crunchy…kruk krak kruk krak…

puashati kan?…

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

6 responses »

  1. perghhhhh… sedapnya…
    tang kruk krak kruk krak tu yang best tu.. hehehe…
    jeles pulak tengok orang yang terer masak ni…

  2. ejai_ej says:

    terus lapo.. tak aci.. hahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s