salam. Bismillah pembuka kata.

musim cuti sekolah seminggu ni, seperti biasalah. ada jugak beberapa undangan perkahwinan. ni belum lagi bulan depan cuti sekolah akhir tahun. sedare mara sepupu sepapat ada gak yg buat majlis perkahwinan ni..eeemmm…nampak gaya kena bagi2 kan masa nak memenuhi undangan tu. yg serentak tu kira 1st date 1st serve la…yg dekat, kena pulak dengan off LadyD dapatlah haku tolong me’rewang’..yg jauh dan tak kena dgn off, errr…kirim tangan berkaut jelah…thx mom for this matter.

 

anyway guys!

jom rewang!

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

 

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

4 responses »

  1. wah… nasi minyak… nakkkkkkkkkkkkk… hehehe..

    InshaAllah saya akan merewang… bulan 12 nanti.. =]

  2. afzan says:

    dah start cuti sekolah ke? macam mana tak tau ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s