salam. Bismillah pembuka kata.

arrgghh..dah menguap panjang ekceli. tulisan kat screen ni dah kecik beso kecik beso je menengoknya.. tu yg tak sempat nak letak pics lebih2. penat keje siang tadi masih terasa lagi. sudilah kiranya cik puan LadyD nak menyusun bantal kejap lagi..cerita sebalik photo selalunya memang takde…kalian layan je lah ye.

pics sambungan dari entry sebelumnya…

Savannah Hills..majlis perkahwinan dan persandingan diadakan di sini.



 

 

lampu antik menjadi sejarah

 

 

P/S ; maaf buat semua…

pics kali ni tanpa story sepenuhnya…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

6 responses »

  1. ejai_ej says:

    🙂 best2.. 🙂

  2. afzan says:

    hebatla kalau gambar dah macam ni. keep up!

  3. takper.. gambarkan menceritakan segala-galanya.. [^^,]

    * lepas ni leh ajar saya pulak jadi wedding photographer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s