salam.Bismillah pembuka kata.

seperti entry yg sebelum ni, LadyD antara separa promise..err..boleh gitu?..nak upload le beberapa pics yg sempat disnap..tapi, atas kehendak kedua2 pengantin ni, LadyD diminta untuk tak menguploadkan pics secara terang2an,..aduuuhhaaiiii…yg terang-terangan tu adalah untuk peribadi mereka. itu kata mereka laa…LadyD just follow je…i need to respect them. so, anda2 semua selamat melayan pics yg agak dalam kesamaran ni ye.

next entry, LadyD akan upload pics lagi (yg seakan samar gak) soon..

dimana majlis nikah ini dilangsung.(sila baca sendiri)

sorry..LadyD tak expert langsung nak snap pics dlm colour putih ni.

sungguh bersih kan karpet ni?….(sila percaya)

 

 

 

 

 

 

sabar menati dalam ‘kedudukan’…semacam je ayat ni.

aku terima nikah..dot..dot..dot…

 

 

sederhana itu lebih baik kan…

terbatal sudaaahhh…

 

 

dari jauh si dia ni datang..(Penang mari)

thx adik Fatin.

wajah dalam senyuman..selesai sudah.

tak dapat nak upload banyak2. Line celcom pun semacam dah ni…

buat kedua2 pengantin ni,

SELAMAT PENGANTIN BARU.

LADYD IN IMAGES…..all memorable things are here.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s;.non editing..ngantuk sudah.

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

5 responses »

  1. ejai_ej says:

    tamron kah itu? uish…

  2. afzan says:

    oho.. kota tinggi rupanya 🙂

  3. hazley says:

    kenapa ic pengntin lelaki warna merah??org seberang ke??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s