salam. Bismillah pembuka kata.

orang kata kalau tinggal makan memang sedap…tupun kalau kena dengan gaya masakannya, selari dengan selera kita kan..huhu, makan memang la sedap..siapa tak nak. sememangnya selera manusia ni berbeza2. normal la tu kan. kalau sorang suka weastern mungkin yg sorang lagi tu suka masakan melayu…bagi LadyD pulak, i like masakan kampung yg lebih tradisional gitu..kena ngan belacan dan asam pedas yg kaw2. takpun pekena masak cili api ikan keli..peghh. mengancam..dah namapun lidah anak jawa…

eeehhh…dah semacam lari topik pulak dah. berbalik pada pics kat bawah ni, ekceli LadyD gantung kuali harini. bukan maksud lepas tangan, tapi dah mrB volunteer nak masak my peberet dish harini..LadyD suka je.

jeng.jeng..

IKAN PARI BAKAR

marvelous yg teramat. terbaeeekkk…

perah sikit air limau sambal…lagi lah peghh…

isi pari yang sememangnya lembut tanpa tulang…makan panas2 berasap wey..pastu curah pulak sedikit sambal dari resepi rahsia mrB. sendiri mau ingat daaa…

LADYD IN IMAGES…all memorable things are here

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: dah mcm blog masakan pulak…

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

2 responses »

  1. afzan says:

    makan tu memang sedap, tapi nak buatnya tu yang malas sikit. haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s