salam.

Bismillah pembuka kata.

harini. tanggal 9 Oct 2011. ekceli LadyD diundang ke majlis perkahwinan ex colleague. emm…between Mr Azryl dan Ms Feyza. tapi….tu yang tak best tu..den tak dapat nak pi. bukan tak sudi, tapi….ada something yg tak dapat nak elak. nak buat cemana. ingin sekali nak turut serta….lagi2 nak tengok kedua2 mempelai yg sejiwa dan memang sepadan ni bersanding…mintak maaf ye Azryl..betul2 gue nggak bisa datang kok.

apapun…buat kamu berdua, SELAMAT PENGANTIN BARU. semoga berkekalan hendaknya.

aminnn…..

antara pics kad undangan yg sememangnya cantik designnya tu. layann…


semasa diupdate entry ni…hujan turun renyai2 di kala semua orang rata2nya sedang nyenyak tidur. (aku?). semoga majlis perkahwinan mereka tetap berjalan dengan lancar. amin sekali lagi.

LADYDINIMAGES…all memorable things are here

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Advertisements

About Hani Aiman

I'm only me when i'm with u.

4 responses »

  1. afzan says:

    sekarang macam-macam style kad kahwin ye dak?

  2. hari ini kawan sy tunang.. tak pergi pun majlis dia.. huhuhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s