biru dia…

salam. Bismillah pembuka kata.

sayang-sayang semua..maaflah, baru harini sempat tersasar ke blog sendiri.

 

ni anak dara gue.

nak berkenalan, silakan…..

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s : kredit tuk nenda..tumpang tangga mohon tangkap gambar..rumah lama katanya.

Advertisements

welcome Baby Clara

Salam. Bismillah pembuka kata.

yg ternyata...LadyD dan Haniaiman adalah org yang sama. Bagi mereka yg kenal tuanpunya blog ni taulah diorg nama2 gue kat Fb takpun kat IG.. eh, lari topik pulak dah. ok. continue citer. ntah nape ntah masa tu jeless je kat haku nak bukak cik lappy ijau tu. dahlah rumah cat dinding kaler ijau, benda2 dalam rumah pun overall byk yang ijau. sampai ke cik lappy pon kaler yg sama. kalau boleh ikan dlm akorium pon nak yg ijau. ada meh?..

hokey2..sambung lagi citer.  citer raya tak sempat nak sambung sebab nyibuk je manjang ngan aktiviti sana sini. keje satu hal…yg tak berkaitan keje pun satu hal. ni je yg sempat dok buboh kat blog yg dah sbulan tak berhapdet. kawan2 yg follow2 kat IG dapat le nengok haku yg sll update photos kat situ..thx kawan2 semua. huhu..

pics baby tak sengaja nak snap ni haku ambik masa baby ni baru umurnya 7hari. kawan baik bersalin le katakan…nak pulak si mummynya dapat baby pompuan, mana taknya haku terlebih eksaited nak menyenap. err..ayat apakah?

……………..dan maaf la, pics ni tak sempat nak edit pape, even nak buh trademark sendiri pon tak sempat……

BABY CLARA CHUNG….

sekian.

LadyDinImages

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

Satu hari dihari raya….#1

salam. Bismillah pembuka kata.

yeay! entry pertama di bulan raya.  maaflah banyak2, memang tak sempat nak update pape. alasan betulbukan sebab cuti beraya sakan, tapi cuti raya singkat sangat, 3 hari mana cukup. ulang alik sana sini dengan campur tolak tol kat highway lagi…grr, memang tak cukup. raya ke 4 naik keje dah. bosan. orang sedap2 p beraya makan2 open house raya, aku dok ngadap keje yang tak pernah habis. sabar je la wahai hati. raya memanglah raya, tapi yang terlebih raya bila anak2 terover raya. hisk, makan jangan cakap la, ikut sedap mulut menganga, bila sampai perut yg merasa…nah rasakan. mana taknya, makanan yg sedap2 jarang jumpa di hari biasa…terkena musim raya, yg sedap2 belaka disapu semuanya…huwaaaaa…sakit perut bila yg empunya blog tak tahan rempah ratusnya. sabar jelah wahai perut.

apapun salam raya dan maaf zahir batin buat semuanya…yg mana menjengah seperti kebiasaannnya, yg terjengah dan yg sekilas lalu tu pun terima kasih jugak….errr..jemputlah datang beraya!..ahaks..

Instagram..

aku banyak upload kat sini je. mana yang ada instagram tu boleh la kita follow2 yek.

BELAJARLAH TERUS MELIHAT

p/s: beraya dengan kekanda nik mmg best dapat snap moment2 raya. tapi yg tak best bila muka sendiri takde sebab depa tak tau cemana nak guna. haishhhh…